ANASAYFA | Travian'da Altın Kazanma Hilesi | Travian'da 9-15 Tarlalı Köy | Firefox Hilesi | Soru sor | WEB YÖNETİCİLERİ DİKKAT!

Travian: Tahıl tüketiminizi azaltmak

Travian'da tahıl tüketimini azaltmak için çeşitli yöntemler vardır.

Eğer acemi bir oyuncu değilseniz, tahıl tüketiminizi arttıran en temel şey ordunuzdur. Ordunuzu bir dostunuza, ya da yeterli tahıl üretimine sahip ve saldırı almayacağına inandığınız birine destek olarak gönderirseniz, geçici bir süre için tahıl tüketiminizi artılara çekmeniz mümkün olacaktır.

Eğer tahıl tüketiminizi arttıran şey, ordunuz değil de köydeki nüfusunuzsa, bu durumda eğer Merkez binanız 10. seviye veya üzerindeyse oraya giderek binalarınızı yıkma emri verebilirsiniz.

Ancak, Travian oyununda oyuncuların başarısı nüfuslarıyla da ölçüldüğü için masraf yapıp çoğaltmış olduğunuz nüfusunuzu azaltmanızın pek mantıklı olduğunu söyleyemem. Tahıl tüketiminizle ilgili sorunlar yaşıyorsanız, en önemli çözüm tahıl üretimini arttırmaktır.

Tahıl üretimini arttırmak için öncelikle tahıl alanlarını geliştirmeniz gerekir. Bunları geliştirecek durumda değilseniz, Değirmen, ya da Ekmek Fırını gibi binaları kurabilir, kurmuşsanız seviyelerini yükseltebilirsiniz. Bir başka yöntem de tahıl vahası almaktır.

Eğer saydığımız tüm bu yöntemleri denediyseniz ve yapacak hiçbir şey yoksa, Plus hesabı linkine tıklayarak, tahıl üreimini %25 arttır seçeneğini kullanabilirsiniz. Bu altınlarınızın harcanmasına neden olacaktır. Ama gerçekten buna değdiğini göreceksiniz. Çünkü tahıl tüketimini dengelemek oyunun temelidir.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

allah razı olsun sizden %25 arttırdım -1 iken 13 oldu çok teşekkür ederim.

Adsız dedi ki...

eh biraz olsun işime yaradı