ANASAYFA | Travian'da Altın Kazanma Hilesi | Travian'da 9-15 Tarlalı Köy | Firefox Hilesi | Soru sor | WEB YÖNETİCİLERİ DİKKAT!

Travian'da inaktif oyuncu bulma

Travian'da oynarken önemli olan şeylerin başında online süreniz gelir... Yani ne kadar süre boyunca oyunla ilgilendiğiniz... Oyuna sürekli olarak girip, Travian hesabınızı kontrol etmezseniz, köyünüzü arpalık olarak kullanırlar...

Travian oyunuyla ilgili faydalı gördüğümüz sitelerin tanıtımına devam ediyoruz. Bu sefer size, çevrenizdeki komşu köylerde oyuna bir süredir girmemiş oyuncuları bulmanıza yarayacak bir inaktif oyuncu bulma sitesi adresi vereceğiz.

Inaktif oyuncu bulmak için yapmanız gerekenler basit... Sayfanın en altındaki bağlantıya tıklayıp Türkçe olan seçenekleri seçin. Daha sonra sağdaki menüde Takipçi'nin altında "Aktif olmayanlar"ı seçin... Bir sonraki sayfada, oynadığınız server'ı ve Travian oyunundaki köyünüzün koordinatlarını girin...

Bulmak istediğiniz köyün minimum nüfusunu ve sizin köyünüze olan en fazla uzaklıkla ilgili bilgileri de girdikten sonra 1, 3, 7, 15, 21 gibi oyuncunun kaç gün boyunca oyuna hiç girmemiş olmasıyla ilgili isteğinizi belirtin.

Bunları yaptıktan sonra, karşınıza size olan uzaklığına göre belirttiğiniz sürede oyuna girmemiş oyuncuların bir listesi çıkacak... Bu listeyi kullanarak yağmalarken zorlanmayacağınız köyleri rahatlıkla seçebilirsiniz.


http://travian-tr.ttool.info/lang=tr

4 yorum:

Unknown dedi ki...

İyide Hangi SAyfann?
Sayfanın Altında Bağlantı Yokki?

Unknown dedi ki...

İyide Hani Bağlantı Sayfanın Altında Bağlantı Yokki?

Travian-Hileleri dedi ki...

http://travian-tr.ttool.info/lang=tr

Adsız dedi ki...

dediğin gibi bi menü çıkmadı.. travian anasayfası çıktı..