ANASAYFA | Travian'da Altın Kazanma Hilesi | Travian'da 9-15 Tarlalı Köy | Firefox Hilesi | Soru sor | WEB YÖNETİCİLERİ DİKKAT!

Travian Grafik Paketleri hakkında bilgi

Grafik paketleri kullanmak Travian oynarken köyünüzü kendi istediğiniz gibi görebilmenize olanak sağlar. Grafik paketleri Travian'ı renklendirmenizi kolaylaştırır.

Oyunda, savaş, vahşet ortalığı götürürken, neşeli bir grafik paketi sizi bu ortamdan uzaklaştırabilir. Bunun yanında, grafik paketi kullanarak, sayfaların daha hızlı yüklenmesini ve Travian'ın ADSL kotanızı daha az kullanmasını da sağlayabilirsiniz.

Esas olarak Travian'daki grafikler, zaten yüklenmesi hızlı, küçük boyutlu grafikler olduğu için zaten kotanızda Travian oynadığınız için çok bir değişiklik olmaz. Ancak Travian'da grafik paketi kullanımı, Travian server'ına yüklenmeyi azaltacağı için, genel olarak oyunu iyileştirir.

Grafik paketi yüklediğinizde, bunu bilgisayarınızda bir yere kaydedersiniz ve oyunda da bu ayarı gerçekleştirdikten sonra, Travian'a girip oynamaya başladığınızda, internet üzerinden bu pakette bulunan resimleri tekrar tekrar yüklemek yerine doğrudan kendi bilgisayarınıza kayıtlı grafikleri görürsünüz.

Bilgisayarınızdaki resimleri dilediğiniz gibi değiştirerek, köyünüzün görünümüyle istediğiniz gibi oynayabilirsiniz. Örneğin, en çok kullanılan grafik paketleri arasında Türkiye bayrağının kullanıldığı grafik paketleri bulunur.

Travian'daki grafikleri degiştirmek, aynı zamanda oyunu okuma biçiminize de katkıda bulunur. Örneğin her köyünüzde bulunmasını istediğiniz binaları aynı renk yaparak, bunların kurulup kurulmadığının takibini daha kolay yapabilirsiniz.

Travian'da grafik paketi kurulumu, özellikle Windows bilgisayarlar için çok kolaydır. Tabi iyi düşünülmüş bir grafik paketini bir de Firefox'un avantajlarıyla birlikte kullanıyorsanız keyfiniz yerinde olacaktır.

Macintosh işletim sisteminde Travian grafik paketi kullanmak zordur. Birincisi Travian ekibi grafik paketlerini Mac için tasarlamamıştır. Ikinci konu ise, bunu çok denememe rağmen hala kalıcı ve tavsiye edebileceğim bir çözüm bulmamış olmamdır. Eğer Mac için Travian grafik paketinin nasıl kullanılacağı hakkında bilgisi olan biri varsa ve bu yazıya yorum yazıp katkıda bulunursa çok faydalı olacaktır.

Hiç yorum yok: