ANASAYFA | Travian'da Altın Kazanma Hilesi | Travian'da 9-15 Tarlalı Köy | Firefox Hilesi | Soru sor | WEB YÖNETİCİLERİ DİKKAT!

Travian'da 15 ve 9 tarlalı köy bulmak

Travian oyununda, 15 ve 9 tarlalı köy bulmak oldukça önemlidir. Çünkü bu köyler normal olarak bildiğimiz 6 tahıl alanına sahip köylere göre çok daha fazla asker ve nüfus beslemenize olanak sağlar.

Travian oyununda, tahıl vahaları da çok önemlidir. Tahıl vahaları köyünüzdeki tahıl üretimini arttırmak için kullanılır. [DÜZENLEME]: Yorumuyla buradaki bilgiyi düzelten dostumuza teşşekkür ediyoruz. Plus hesap kullananlar köylerine çok daha geniş bir alandaki vahaları bağlayabilirken, normal hesaplı kullanıcılar sadece köyleriyle aynı yedi sektöre yedi sektörlük haritada gözüken vahaları bağlayabilirler. [DOĞRUSU:] Herkes sadece bulunduğu 7*7lik alandaki vahaları köyüne bağlayabilir.

Konumuza geri dönelim... www.Travian-Hileleri.blogspot.com olarak, Travian yardımcı programları ve web sitelerini de sizlere tanıtmaya çalışıyoruz.

Travian'da 9 ve 15 tarlalı köy bulmak için size bir web sitesi adresi vermek istiyoruz:www.travian.web.tr

9 ve 15 tarlalı köy bulmak için daha önce verdiğimiz adresin bütün Travian serverlerini içermemesi bizim de gözümüze carpmıştı. Travian.web.tr'de bütün Travian Türkiye serverlerindeki 9 ve 15 tarlalı köyleri bulabilirsiniz. 9 ve 15 tarlalı köylere sahip olmak için bu sitede oynadığınız serveri seçtikten sonra köyünüzün koordinatlarını girmeniz yeterli olacaktır.

Ne yazık ki 9 ve 15 tarlalı köylerin koordinat listesi gibi bir şeyi çıkaramıyoruz bu siteyle. Ancak koordinatlarını girdiğiniz alanın çevresindeki bütün 15 ve 9 tarlalı köy alanlarını ve ürettigi hammaddeye göre vahaları bu siteyi kullanarak rahatlıkla görebiliyorsunuz.

3 yorum:

Hasan YALÇINÖZ dedi ki...

Plus hesap kullansanız dahi 7*7 dışında bir vahaya sahip olamazsınız.

Mustafa dedi ki...

evet plus hesap kullananlarda sadece vaha alacakları köyünü 7*7 dahilindeki vahaları alabilirler daha geniş alandaki vahaları alamazlar o bilgiyi düzeltiniz lütfen...

Adsız dedi ki...

hayır arkadaşlar siz yanlış iliyorsunuz plus kullanınca 7*7 dışındaki vahalarıda alabiliyoruz vaha alabilma kapasiteniz her bir köye 14*14 oluyor..