ANASAYFA | Travian'da Altın Kazanma Hilesi | Travian'da 9-15 Tarlalı Köy | Firefox Hilesi | Soru sor | WEB YÖNETİCİLERİ DİKKAT!

SüperTeklif ile neler kazandık?

SüperTeklif'ten neler kazandık?

Bugüne kadar, Travian-Hileleri.blogspot.com olarak Travian'ı altınla oynamak haricinde oyunda bir hile olduğunu hiç iddia etmedik. Travian'de hile yapmak ancak ve ancak altın kullanarak olur, baka türlü mümkün değildir dedik... Oyunu altınla oynamanız konusunda size yardımcı olmaya çalışıyoruz... Altın kazanma hilesi, oyunun içinde bir hile gibi gösteriliyor pek çok yerde...

Biz, altın kazanma hilesi oyunda vardır da demiyoruz... Biz size, son birkaç aydır SüperTeklif adında bir para kazanma yöntemini tavsiye ediyoruz. Bunun nedeni de Travian'da altın almak için cebinizden para çıkmamasını sağlamak. Bizce Travian'da tek bir hile var, ve o da altın kullanmak. Travian-Hileleri.blogspot.com olarak amacımız, size altın alacak parayı kazandırmak...

Pek çok arkadaş, yazılarımıza yorumlar yazıyor. Tabi o kadar fazla yorum yazılıyor ki, bunların bir kısmını insanları yanlış bilgilendirebilecekleri için yayınlayamıyonuz. Bazı yorum yazanlar SüperTeklif 'in hilekarlık olduğunu bile söylüyor.

Size bu yüzden SüperTeklif'ten neler kazandığımı yazmaya karar verdim. Böylelikle, sizler de SüperTeklif sayesinde neler kazanabileceğinizi tahmin edebileceksiniz.

Burada yazdıklarımı SüperTeklif'in "Kimler Ne Kazandı" sayfasından da teyit edebilirsiniz. Buraya tıklayıp adımızı öğrenin ve kontrol edin.

Lütfen kazançlarımızı bunlarla sınırlı sanmayın. SüperTeklif 'in gönderdiği reklamları okuduğumuz için de bayağı bir para kazandık. Aşağıdaki liste sadece toplu olarak kazandığımız kampanya paralarını ve ödülleri gösteriyor.

Yılbaşı Partisi (La Rocca lokantasında iki kişilik yemek ve eğlence, değeri yaklaşık 300YTL) 2009 Yılbaşı Partisi SüperTeklif'ten (19-28 Aralık 2008)

100YTL Limitlerinizi Aşın Kampanyası (26 Kasım-26 Aralık 2008)

60 ve 90YTL (iki hesapla) SüperTeklif'ten Göbek Attıran Kampanya (25 Ekim-23 Kasım 2008)

Fenerbahçe Kombine Bileti (Değeri: 2.000YTL) Ne Kadar Fanatiksin? Kampanyası

100YTL SüperTeklif'ten Yüzünüzü Güldüren Kampanya (2 Eylül-5 Ekim 2008)

41YTL 41 Kere Maşallah Kampanyası (19-31 Temmuz 208)

Pilli mini süpürge (Değeri: 20-25YTL) SüperTeklif"ten Süper Hediye Kampanyası (12-13 Temmuz 2008)


Siz de bizim gibi SüperTeklif'e üye olup, hem Travian'ı altınla oynamak, hem de biraz (biraz mı :) para kazanmak istiyorsanız hemen SüperTeklif 'e üye olabilirsiniz.

SüperTeklif, 2009'a Ocak ayında tam 5 ayrı kampanya düzenleyerek girdi. Anlaşılan o ki, 2009, SüperTeklif'in çok daha fazla kazandıracağı bir yıl olacak.


İŞTE 2009'DA KAZANDIKLARIMIZ:

120 TL Ocak ayındaki "Aylık cep harçlığımı günlük çalışarak çıkarırım!" kampanyası.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Toplamda 391YTL nakit, 2325YTLlik hediye kazanılmış yani... Bir senelik bir iş için fena sayılmaz... İş dediğimiz de internet başında oturmak.

Travian-Hileleri dedi ki...

2009'un ilk kampanyalarından birinden 120TL daha kazandık. Böylelikle SüperTeklif'ten kazandıklarımızı iyice arttırmaya başladık. Şubat ayındaki süper kampanyalarla daha fazla kazanacağız gibi görünüyor...

Adsız dedi ki...

ya kardeş peki süper tekliften kazandıımız parayı nasıl travian plustan altına çevircez?

Mehmet Sezgin dedi ki...

Süpertekliften bir yılda tam 2700TL kazandım. teşekkürler...

Adsız dedi ki...

ya bn şimdi üye olursam para ödycekmym tam bse anlamadm

Unknown dedi ki...

Merak ettiğim konu şu Travian hileleri oalrak sizin kaç adet SüperÜyeniz var.

ben 1 yılı aşkın bir süredir üyeyim ve davet gönderdiğim kişi sayısı 208.
SüperÜye sayım ise 7 :))

Kimseyi SüperTeklife üye olmak için ikna edemiyorum.Travian oynayan arkadaşım da çok az hatta yok gibi :D