ANASAYFA | Travian'da Altın Kazanma Hilesi | Travian'da 9-15 Tarlalı Köy | Firefox Hilesi | Soru sor | WEB YÖNETİCİLERİ DİKKAT!

Travian-Hileleri'nden yazı kopyalamadan önce okuyun

WEB YÖNETİCİLERİ DİKKAT!

Travian-Hileleri.blogspot.com'un ziyaretçileri tarafından çok sevildiğini biliyoruz. Bu sitedeki yazılar öyle çok seviliyor ki, buradaki yazıları pek çok web yöneticisinin kopyalayarak kullandığını da görüyoruz. Bunu yapan kişilerin bir kısmının amacı da, kendi emeklerini hiç harcamadan, bizim emeğimiz ve çabamızdan faydalanarak çeşitli çıkarlar elde etmek.


YAZILARIMIZIN KOPYALANMASINA İZİN VERMİYORUZ...

Değerli web yöneticileri, Travian-Hileleri.blogspot.com olarak adı geçen sitedeki tamamı orijinal olan içeriğimizin bizden izinsiz olarak kopyalanmasını istemediğimizi bilmenizi isteriz.


SİTEYİ ÜCRETSİZ YAYINLAMAK HAKLARIMIZI SINIRLAMAZ

Yazılarımızın hepsi, Türkiye Cumhuriyeti'nin 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre korunması gereken niteliktedir. Yazılarımızı kaldırmasını istediğimiz kimi web sitesi sahipleri, bize sitemizin ücretsiz bir servis olan blogger ile yapıldığı için böyle bir hakkımız olmadığı gibi şeyler söylüyorlar. Ancak, yasa çok açık ve net bir şekilde, bedavayı bırakın, isterseniz üstüne size para veren bir servisle bile yayınlasanız, orijinal içeriğinizin yasa kapsamında korunacağını söylemektedir.


YAYININIZI DURDURABİLİRİZ

Sitemizdeki yazılarımızı izinsiz kopyalayan siteleri sık sık tespit ediyoruz. Bunları bu konuda uzmanlaşmış savcılıklara şikayet ederek, yayınlarının durdurulmasını 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu çerçevesinde gerçekleştirebiliriz. Bunun ardından da maddi tazminat davası açarak, yazılarımızı izinsiz kullanan kişilerin, hayal bile edemeyecekleri miktarda çok para ödemelerini sağlayabiliriz.

Bu nedenle, yazılarımızı kopyalamayı lütfen basite almayın. Bunu yaptığınızda, size haber vermeden yasal prosedürü işletmeye başlayabileceğimizi de unutmayın. Bir forum yöneticisi olabilirsiniz ve sitemizdeki bir yazıyı bir kullanıcınız alıp forumunuza koymuş olabilir. Bu durum da sizin forum yöneticisi olarak yasalar karşısında sorumlu kişi olmanızı değiştirmeyecektir. Bu nedenle, sitemizden yazılarımızı kopyalamayın ve kopyalanmasına da izin vermeyin.


GOOGLE İLE İŞBİRLİĞİMİZ

İnternette web sitelerine en fazla trafik sağlayan servis olan Google, Digital Millenium Copyright Act adlı sözleşmeyi kabul etmekte ve uygulamaktadır. Travian-Hileleri.blogspot.com, yazılarımızı izinsiz kopyalayan siteler hakkında işlemler yapılması için Google'a başvurmaktadır. Böylelikle, sitenizin Google aramasında çıkması engellenir.

İkinci durum da, yazılarımızı izinsiz kopyalayan pek çok web sitesinin Google Adsense reklamlarıyla para kazanmaya çalıştığı gerçeğidir. Yazılarımızı izinsiz kopyalayan siteleri şikayet ettiğimizde, kazandığınız paraları almanız mümkün olmamaktadır. Bu sayfadan bilgi alabilirsiniz.

Dolayısıyla, Google'a yazımızı izinsiz kopyaladığınızla ilgili şikayette bulunduğumuzda, başta arama motorundan sayfalarınıza erişimi engellemek olmak üzere pek çok zarar görebilirsiniz.


LÜTFEN...

Yazılarımızı kopyalayarak kullanmayın. Kimsenin ekmeğiyle oynamak, başını derde sokmak gibi bir amacımız yok. Ancak, bizim haklarımıza saygı gösterilmediğinde, biz de haklarımızı yasalarla almak durumunda kalmaktayız.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

tmm haklısında bu site blog sitesi bildiğim kadarıy burada o kanun değil blogspot un kanunları geçerli olur :@

Travian-Hileleri dedi ki...

Evet... Blogspot'un kuralları da aşağıdaki adreste:
http://www.google.com/blogger_dmca.html

Onlar da, bizden çalındığını iddia ettiğimiz tüm malzemeyi kaldırmaktalar...