ANASAYFA | Travian'da Altın Kazanma Hilesi | Travian'da 9-15 Tarlalı Köy | Firefox Hilesi | Soru sor | WEB YÖNETİCİLERİ DİKKAT!

Firefox nasıl yüklenir: Resimli ve detaylı anlatım (Firefox indirme, kurma hakkında bilgiler) (Travian'da başarılı olmanız için)

Firefox nasıl yüklenir? İşte pek çok ziyaretimizden aldığımız bu soruya cevabımız. Firefox'un özelliklerini ve Travian için sunduğu avantajlarını anlatmaya devam edeceğiz. Elbette, Travian'ı daha başarılı bir şekilde kullanmanız için temel olan ilk ihtiyacınız, Firefox indirmek ve bilgisayarınıza kurmak.

Firefox yüklemek için, bu sayfada bulunan --Google araç çubuğuyla birlikte Firefox'u da alın-- bağlantılarından birine tıklamanız gerekir. Bu bağlantıları size kolaylık olması için sitemizde görünen yerlere koyduk.

Açılacak sayfa olasılıkla aşağıdaki gibi bir sayfa olacak. İngilizce diye, hiç heyecanlanmayın, hemeh sol üst köşedeki aşağı açılır menüden dilimiz Türkçe'yi seçin.


Türkçe'yi seçtikten sonra, ikinci aşamada, Google araç çubuğuyla birlikte Firefox'u yüklemek için, indirme düğmesine basmanız gerekir.


Bu düğmeye tıkladıktan sonra, karşınıza, Google ile birlikte ücretsiz olarak Firefox'u yüklemenizle ilgili kuralları düzenleyen bir sözleşme çıkacak. Eğer daha önce bir ücretsiz yazılım kurduysanız, bu da size aşina gelecektir. Firefox'un en iyi özelliklerinden birisi de, para verseniz bile bundan daha iyi bir tarayıcıya sahip olamayacağınızdır. Ücretsiz bir yazılım olan Firefox, sizden bir kuruş bile istemez.


Kabul et ve Kur'a tıklamanızdan sonra Firefox bilgisayarınıza yüklenecektir.

Firefox'u yükledikten sonra, Greasemonkey eklentisini yükleyin (detaylı bilgiyi burada bulabilirsiniz). Firefox'unuzun içinde Freasemonkey'i çalışır hale getirdikten sonra, hemen Türkçe Beyond yükleyin (burada bilgi var). Firefox'un sizi Travian sıralamasında hızla yükselteceğini hemen göreceksiniz.

Firefox, sadece Travian için mi daha iyi bir tarayıcı? elbette hayır. Firefox yüzlerce üstün özelliğiyle, interneti daha iyi dolaşmak için vazgeçemeyeceğiniz bir programınız olacak.

Hiç yorum yok: