ANASAYFA | Travian'da Altın Kazanma Hilesi | Travian'da 9-15 Tarlalı Köy | Firefox Hilesi | Soru sor | WEB YÖNETİCİLERİ DİKKAT!

Travian: Pazar Yerini Etkili Kullanın: Travian'da ticaretin incelikleri

Travian oyununda Pazar Yerini etkili kullanabilmek oyunculara büyük avantajlar sağlar. Travian'daki her milletin ordusundaki askerler belli bir hammadde türünü daha fazla tüketecek şekilde tasarlanmışlardır.

Örneğin Roma ordusu, demir Cermen ordusu, odun ve Galyalı ordusu da tuğla ağırlıklı bir masraf yapısına sahiptir. Dolayısıyla, özellikle Travian ordunuzu güçlendirmek için aralıksız asker basmanız gerektiğinde, Pazar Yerini kullanmak zorunda kalacaksınız.

Romalı bir oyuncu Kışla ya da Ahırına gidip, tamamen dolu olduğunu varsaydığımız Hammadde Deposundaki bütün hammaddelerle asker bastığında elindeki bütün demir bitecek, fakat, tuğla ve odun artacaktır. 


Pazar Yerini kullanarak, elinizde kalan fazla hammadde türlerini, ihtiyacınız olan hammadde türlerine çevirebilirsiniz.

Travian-Hileleri.blogspot.com olarak, elinizdeki hammaddeleri Pazar Yerini kullanarak nasıl hızlı bir şekilde diğer oyuncularla, istediğiniz hammaddelere takas edebileceğinizle ilgili ipuçlarımızı dikkatinize sunuyoruz.

1. Altın kullanarak NPC ticareti yapabilirsiniz.
Böylelikle bu yazının devamını okumanız gerekmez :-)

2. Pazar Yerine hammadde koyduğunuzda, mutlaka pazarcı kapasitenizin tamamını kullanın.
Oyuncular 500, 750, 1000 rakamlarının katlarıyla işlem yapmaya alışkın oldukları için bu rakamları ve katlarını kullanmaya özen gösterin.

3. Asla veridiğizin tam iki katını istemeyin.
Pazara 1000 hammdde koyduğunuzda genel eğilim onun alabileceğiniz en fazla karşılığını almaktır. Satış yapacak oyunculardaki genel eğilim de asla tam iki kat karşılık vermek istemedikleridir.

1000 hammadde karşılığı olarak 2000 değil de 1999 hammadde isterseniz, ürününüzü, sadece bir birim indirim yapmış olmanıza rağmen çok daha hızlı sattığınızı göreceksiniz.

4. Aynı hammadde için farklı karşılıklar isteyin.
Pazarda aynı hammadde türlerini satışa koyarken değişik fiyatlar koyun. Böylelikle oyuncular en ucuz teklifin gerçekten de ucuz olduğunu düşünüp, onu normalde olacağından çok daha hızlı satın alacaktır.

Şunu deneyin:
Pazara aşağıdaki teklifleri koyun.
1000 odun için 2000 tuğla
1000 odun için 1900 tuğla
1000 odun için 1885 tuğla
En düşük teklifiniz aslında diğerlerinden çok ucuz olmasa bile, çok ucuzmuş gibi algılanacağı için çok hızlı bir şekilde satılacaktır.

Hiç yorum yok: