ANASAYFA | Travian'da Altın Kazanma Hilesi | Travian'da 9-15 Tarlalı Köy | Firefox Hilesi | Soru sor | WEB YÖNETİCİLERİ DİKKAT!

Aynı anda kaç inşaat yapılabilir?

SORU: Eskiden aynı anda birden çok bina inşaa edebiliyordum ya da bir bina inşaa ederken, bir de tarla geliştirebiliyordum... Şimdi olmuyor. Sebebi nedir? Üstelik merkez binam 9. seviye.

Travian-Hileleri'nin CEVABI:
Travian oyununda bu durum yani aynı anda hem bina, hem de hammadde alanı geliştirmek sadece özel bir avantajdır. Cermen ve Galyalılar, aynı anda sadece tek bir inşaat yapabilirler...

Cermen ve Galyalı oyuncular sadece altın kullanılırsa, ve bu altınlarla Plus özelliğini aktif ederlerse iki inşaat emrini aynı anda verebilirler.

Plus kullanıldığında da Cermen ve Galyalı oyuncular, iki inşaatı aynı anda yapamazlar. Sadece emirleri verip iki değişik inşaatı birbirleri arkasında gerçekleşecek şekilde sıralayabilirler.

Travian'daki Romalı oyuncular altın kullandığında ve bununla Plus özelliği aktifleştirdiklerinde, Cermen ve Galyalı oyuncuların iki inşaat emri vermesinden fazla olacak şekilde, iki hammadde ve iki bina inşaatını sıralayabilirler. Yani Plus kullanmak, Cermen ve Galyalı oyunculara aynı anda iki inşaat emri verme izni verirken Romalılar aynı anda dört inşaat emri verebilmesine olanak sağlar.

Olasılıkla altın kullanarak aktifleştirdiğin Plus hesabının süresi bitmiş ve Cermen veya Galyalı olduğun için, oyunu "hile" yapmadan, normal oynamaya geri dönmüşsün.

Verilebilecek inşaat emri sayısının Merkez Binası'nın seviyesiyle bir ilgisi yoktur.

Bunu durumu belirleyen iki faktör vardır:
1- Hangi halkın oyuncusu olduğun,
2- Plus kullanıp kullanmadığın.

Hiç yorum yok: